Цитата:
Сообщение от raduegg Можете викласти цей рахунок тут на форумі.
Мені цікаво для чого вони прислали рахунок, якщо в Вас заплачено наперед. |
сам рахунок не можу сюди викласти бо це э моя конфеденційна інформація.
там лише пишуть -
скільки у кліента на балансі на початок періоду *** грн.
розмір за користування послугою 66 грн.
за користування карткою 19 грн
и того в моему випадку 85
і разом до сплати 0 грн.
але є клітинка куди можна вписати наприклад сумму на сплати на три місяці вперед

в тому разі якщо УКРПОШТІ ви не довіряю.
Добавлено через 8 минут Цитата:
Сообщение от vic alexey1982, всі ми чекали з величезним нетерпінням і Віасат Україна і Поверхню плюс....і що нині діється у нас не зовсім зрозуміло..як з Віасатом так і з Поверхньою...тому хочеться спочатку розібратись пересічному в процесах і тенденціях...ви вже вибачайте..я от сижу дивлюсь зараз 5 тий канал..доллар нині 4.30...фактично...як наприклад це відобразиться на абонплаті?
Так само і з Поверхнею..сижу чухаю чуба-так 250уе це що-доллар чи євро?А це ж чимала різниця в гривнах...так само і НТВ+Україна..нічого там не зрозуміло..з політикою їх..от і чекаємо новин..від офіційних джерел цих провів..а вони чомусь мовчать як риби...
Всім же відомо ,що є такі в природі регіональні представники Віасату...була думка,що це ви...тоді де оті?Чи таких нікчем набрав Віасат в штат.?Що ви простий абонент розкручує прова,а ті хлопи диш гроші отримують..не дєло..непорядок тоді.. |
Шановний vic, я дуже вас поважаю і тому я розумію ваше занепокоєння щодо валюти купівлі тюнера. дійсно бардак коїтьсяв країні. но ця тема не про це..
Я колись десь писав вже (не згадаю на якому форумі) що головна проблема особливо европейских компанії що працюють у нас в країні це ЛЮДИ. Головна філософія українського бізнесу - ТРЕБА КОГОСЬ КИНУТИ НА ГРОШІ ЩОБ МЕНІ ДОБРЕ ЖИЛОСЬ

З таким стикаюсь кожного дня!
І тому ті хто працюють в українській філіії Віасат мені вони не друзі. Я захищаю шановане імя саме европейскої компанії яка мені довподоби.