Вы сказали Спасибо: 2,265
Поблагодарили 3,677 раз(а) в 1,950 сообщениях
Цитата:
Сообщение от alexey1982
до Віасат ніякого відношення не маю.
щось тяжко повірити, дуже голосно ти їм гімни співаєш. з чого б це так??? є відповідь на питання? до речі, те що ти пишеш дуже схоже на рекламну розкрутку віжн, а реклама в нас не дозволена.
Цитата:
Сообщение от vic
Так самі ж пишете..навіть форум оплачуєте..в додаток до абонплати..чи замість абонплати..
з цим я погоджусь, хоча може йому віасат це все оплачує, ще й бонуси в кишеню кладе??? його поведінка дає підстави робити такі висновки..
Этот пользователь сказал Спасибо Gesha за это полезное сообщение:
Вы сказали Спасибо: 1,438
Поблагодарили 4,689 раз(а) в 2,128 сообщениях
Просто,вибачайте,ви ж в підпису маєте слідуючу мудру думку:Внимание! Просмотр платного ТВ без официальной подписки противозаконен.
Якщо ви представник Віасату,то чому не організувати тут тему на шквалт Запитання до Віасат УА? Де можна було б отримаи відповідь ...офіційну..
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо vic за это полезное сообщение:
Цитата:
Сообщение от vic
Якщо ви представник Віасату,то чому не організувати тут тему на шквалт Запитання до Віасат УА? Де можна було б отримаи відповідь ...офіційну..
Дійсно, це було би дуже добре, ми могли би вести конструктивну бесіду, корисну як відвідувачам форуму, так і самій компанії, звісно якщо вона дійсно хоче мати лице в Україні. Її потрібно знати думки та побажання клієнтів та тих, хто можливо ними стане....
alexey1982, якщо ти і справді не маєш жодного відношення до віасат.уа то будь ласка поясни - чого ти так їх вихваляєш та захищаєш від критики? ну яка нормальан людина просто так почне вихваляти якусь зовсім чужу її фірму???
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо Gesha за это полезное сообщение:
Вы сказали Спасибо: 87
Поблагодарили 236 раз(а) в 122 сообщениях
Да Алексей если бы инфа шла от представителя вижн. то и отношение к полученой информации совсем другое . А так Абонент и там сайты какието для фанатов . Это не серьезно как можно доверять такой инфе. Это тоже что и старушки возле подьезда лялякают.я понимаю что хочется поднять рейтинг вижн . Но это идет только в Минус авторитету этой компании. ведь инет весь насыщен твоей пропагандой Вижн.
Последний раз редактировалось Сергей77777, 23.05.2008 в 14:03.
Эти 3 пользователя(ей) сказали Спасибо Сергей77777 за это полезное сообщение:
Вы сказали Спасибо: 89
Поблагодарили 103 раз(а) в 57 сообщениях
Цитата:
Сообщение от vic
Просто,вибачайте,ви ж в підпису маєте слідуючу мудру думку:Внимание! Просмотр платного ТВ без официальной подписки противозаконен.
такий самий підпис має дуже поважна людина tigekala і що він тоже проданець або має пільги від Віасат. Ви просто не можете зрозуміть що інколи Віасат це може бути хоббі А НЕ прибуток.
ну і що буде тема запитань і перетвориться на тему флуду і пустослового базікання так як само ця тема. У кого є запитання тот знає куди дзвонити, куди писати.
Цитата:
Сообщение от alexey1982
У кого є запитання тот знає куди дзвонити, куди писати.
щось дуже схоже на спосіб відповідей від компанії, це не ти там у них сидиш та штампуєш подібні відписки??? я з ними досить активно спілкувався і на 100% стиль їх писанини відповідає твому...до речі - ти так і не дав відповіді на це:
Цитата:
Сообщение от Gesha
alexey1982, якщо ти і справді не маєш жодного відношення до віасат.уа то будь ласка поясни - чого ти так їх вихваляєш та захищаєш від критики? ну яка нормальан людина просто так почне вихваляти якусь зовсім чужу її фірму???
так як і компанія ні на одно з моїх запитань у листах....
Этот пользователь сказал Спасибо Gesha за это полезное сообщение:
Вы сказали Спасибо: 89
Поблагодарили 103 раз(а) в 57 сообщениях
Цитата:
Сообщение от Gesha
Дійсно, це було би дуже добре, ми могли би вести конструктивну бесіду, корисну як відвідувачам форуму, так і самій компанії, звісно якщо вона дійсно хоче мати лице в Україні. Її потрібно знати думки та побажання клієнтів та тих, хто можливо ними стане....
Добре пояснюю чого я вихволяю Віасат. По-перше я є абонентом. І як абонент я хочу щоб саме мій оператор був самим найкращим. І якщо в них щось не виходить я не каже Віасат - лайно. По-друге, запуск Віасат я чекав від самого початки видачі ліцензії так само як інші чекали роками запуску Поверхности.
Ви хочете почути від мене незадоволеність від Віасат будь-ласка. 20 травня я отримав рахунок на сплату від Віасат. На квитанціїї зазначено що треба сплатити до 20 травня На конверті стоїть дата 15 травня. Чи Віасату потрібно раніше надсилати свої листи бо наша совкова пошта не вспромозі вчасно надіслати листи Добре що у мене заплачено за три місяці на перед
Ось Вам і мінус! Тепер ви бачите з мого боку заангажованість!
Добавлено через 7 минут
Цитата:
Сообщение от Gesha
щось дуже схоже на спосіб відповідей від компанії, це не ти там у них сидиш та штампуєш подібні відписки??? я з ними досить активно спілкувався і на 100% стиль їх писанини відповідає твому...до речі - ти так і не дав відповіді на це:
так як і компанія ні на одно з моїх запитань у листах....
та ні ще не вистачає мені такі листи ще штампувати. Це там дівчатки сидять та штампують такі листи Треба не листи писати а дзвонити до них.
Такий спосіб більш дієвий. Я знаю пару чоловік так і роблять і отримують дуже цікаву інформацію - і що буде новий тюнер у Віасат і які канали можемо чекати. є там оператори на лінії які люблять язіком почесати
Добавлено через 10 минут
Цитата:
Сообщение от Сергей77777
Да Алексей если бы инфа шла от представителя вижн. то и отношение к полученой информации совсем другое . А так Абонент и там сайты какието для фанатов . Это не серьезно как можно доверять такой инфе. Это тоже что и старушки возле подьезда лялякают.я понимаю что хочется поднять рейтинг вижн . Но это идет только в Минус авторитету этой компании. ведь инет весь насыщен твоей пропагандой Вижн. [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]
Це твоя власна думка! І нехай вона з тобою і залишаеться.
Последний раз редактировалось alexey1982, 23.05.2008 в 13:50.
Причина: Добавлено сообщение