Вернуться   Спутниковое ТВ. > Спутниковое ТВ > Український розділ > Viasat Украина
Рекламный блок. Зарегистрированным пользователям показывается меньше рекламы

Viasat Украина обсуждение, проблемы, условия приема

Закрытая тема

LinkBack (45) Опции темы Опции просмотра

Старый 23.05.2008, 12:55   #1081 (permalink)
Супер-Модератор

Вы сказали Спасибо: 2,265
Поблагодарили 3,677 раз(а) в 1,950 сообщениях
Gesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнуть
Получено наград:

Цитата:
Сообщение от alexey1982 Посмотреть сообщение
до Віасат ніякого відношення не маю.
щось тяжко повірити, дуже голосно ти їм гімни співаєш. з чого б це так??? є відповідь на питання? до речі, те що ти пишеш дуже схоже на рекламну розкрутку віжн, а реклама в нас не дозволена.
Цитата:
Сообщение от vic Посмотреть сообщение
Так самі ж пишете..навіть форум оплачуєте..в додаток до абонплати..чи замість абонплати..
з цим я погоджусь, хоча може йому віасат це все оплачує, ще й бонуси в кишеню кладе??? його поведінка дає підстави робити такі висновки..
Gesha вне форума  
Digg this Post!Add Post to del.icio.us
Этот пользователь сказал Спасибо Gesha за это полезное сообщение:
Kolomijtchuk (23.05.2008)
Реклама

Старый 23.05.2008, 13:02   #1082 (permalink)
Любитель СатТВ

Вы сказали Спасибо: 71
Поблагодарили 220 раз(а) в 66 сообщениях
gotsanyuk луч света в тёмном царствеgotsanyuk луч света в тёмном царствеgotsanyuk луч света в тёмном царствеgotsanyuk луч света в тёмном царствеgotsanyuk луч света в тёмном царствеgotsanyuk луч света в тёмном царствеgotsanyuk луч света в тёмном царствеgotsanyuk луч света в тёмном царстве

Цитата:
Сообщение от alexey1982
Я вже неоднократно пояснював що до Віасат ніякого відношення не маю
Цьому не повірить жоден хто знаходиться на форумі. І відкрито брехати не треба.
Ви десь писали, што пакет Популярний маєте безкоштовно
gotsanyuk вне форума  
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо gotsanyuk за это полезное сообщение:
Gesha (24.05.2008), Kolomijtchuk (23.05.2008)

Старый 23.05.2008, 13:04   #1083 (permalink)
Местный

Вы сказали Спасибо: 89
Поблагодарили 103 раз(а) в 57 сообщениях
alexey1982 , кажется, это ваша репутация
Получено наград:

Ладно хлопці! Думайте що завгодно! То є ваші проблеми. Але якщо би я справді працював на віасат мені ніколи би не дозволили базікати зайве.

Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Сообщение от gotsanyuk Посмотреть сообщение

у вас є докази що я таке писав. де факти? чи ви лише банити людей вміете
вміємо!!! і за такий тон можемо

Последний раз редактировалось Gesha, 23.05.2008 в 13:26. Причина: Добавлено сообщение
alexey1982 вне форума  

Старый 23.05.2008, 13:07   #1084 (permalink)
Заблокирован

Вы сказали Спасибо: 1,438
Поблагодарили 4,689 раз(а) в 2,128 сообщениях
vic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнуть
Получено наград:

Просто,вибачайте,ви ж в підпису маєте слідуючу мудру думку:Внимание! Просмотр платного ТВ без официальной подписки противозаконен.
Якщо ви представник Віасату,то чому не організувати тут тему на шквалт Запитання до Віасат УА? Де можна було б отримаи відповідь ...офіційну..
vic вне форума  
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо vic за это полезное сообщение:
Gesha (23.05.2008), Kolomijtchuk (23.05.2008)

Старый 23.05.2008, 13:19   #1085 (permalink)
Супер-Модератор

Gesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнутьGesha . Такую репутацию нельзя пошатнуть
Получено наград:

Цитата:
Якщо ви представник Віасату,то чому не організувати тут тему на шквалт Запитання до Віасат УА? Де можна було б отримаи відповідь ...офіційну..
Дійсно, це було би дуже добре, ми могли би вести конструктивну бесіду, корисну як відвідувачам форуму, так і самій компанії, звісно якщо вона дійсно хоче мати лице в Україні. Її потрібно знати думки та побажання клієнтів та тих, хто можливо ними стане....

alexey1982, якщо ти і справді не маєш жодного відношення до віасат.уа то будь ласка поясни - чого ти так їх вихваляєш та захищаєш від критики? ну яка нормальан людина просто так почне вихваляти якусь зовсім чужу її фірму???
Gesha вне форума  
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо Gesha за это полезное сообщение:
Kolomijtchuk (23.05.2008), vic (23.05.2008)
Реклама

Старый 23.05.2008, 13:19   #1086 (permalink)
Заблокирован

Вы сказали Спасибо: 87
Поблагодарили 236 раз(а) в 122 сообщениях
Сергей77777 стоит на развилкеСергей77777 стоит на развилкеСергей77777 стоит на развилкеСергей77777 стоит на развилкеСергей77777 стоит на развилкеСергей77777 стоит на развилкеСергей77777 стоит на развилкеСергей77777 стоит на развилкеСергей77777 стоит на развилке
Получено наград:

Да Алексей если бы инфа шла от представителя вижн. то и отношение к полученой информации совсем другое . А так Абонент и там сайты какието для фанатов . Это не серьезно как можно доверять такой инфе. Это тоже что и старушки возле подьезда лялякают.я понимаю что хочется поднять рейтинг вижн . Но это идет только в Минус авторитету этой компании. ведь инет весь насыщен твоей пропагандой Вижн.
Вложения
Тип файла: zip alexey1982 - Поиск в Google.zip (6.7 Кб, 11 просмотров)

Последний раз редактировалось Сергей77777, 23.05.2008 в 14:03.
Сергей77777 вне форума  
Эти 3 пользователя(ей) сказали Спасибо Сергей77777 за это полезное сообщение:
Gesha (23.05.2008), Kolomijtchuk (23.05.2008), vic (23.05.2008)

Старый 23.05.2008, 13:20   #1087 (permalink)
Местный

Получено наград:

Цитата:
Просто,вибачайте,ви ж в підпису маєте слідуючу мудру думку:Внимание! Просмотр платного ТВ без официальной подписки противозаконен.
такий самий підпис має дуже поважна людина tigekala і що він тоже проданець або має пільги від Віасат. Ви просто не можете зрозуміть що інколи Віасат це може бути хоббі А НЕ прибуток.

ну і що буде тема запитань і перетвориться на тему флуду і пустослового базікання так як само ця тема. У кого є запитання тот знає куди дзвонити, куди писати.
alexey1982 вне форума  

Старый 23.05.2008, 13:25   #1088 (permalink)
Заблокирован

Вы сказали Спасибо: 1,438
Поблагодарили 4,689 раз(а) в 2,128 сообщениях
vic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнуть
Получено наград:

alexey1982, ну раз ні ..то ні..хоббі то святе діло..
Цитата:
Сообщение от alexey1982

Быть или не быть с плюсом или кто у кого украл ПЛЮС? :D
vic вне форума  

Старый 23.05.2008, 13:36   #1089 (permalink)
Супер-Модератор

Получено наград:

Цитата:
Сообщение от alexey1982 Посмотреть сообщение
У кого є запитання тот знає куди дзвонити, куди писати.
щось дуже схоже на спосіб відповідей від компанії, це не ти там у них сидиш та штампуєш подібні відписки??? я з ними досить активно спілкувався і на 100% стиль їх писанини відповідає твому...до речі - ти так і не дав відповіді на це:
Цитата:
Сообщение от Gesha Посмотреть сообщение
alexey1982, якщо ти і справді не маєш жодного відношення до віасат.уа то будь ласка поясни - чого ти так їх вихваляєш та захищаєш від критики? ну яка нормальан людина просто так почне вихваляти якусь зовсім чужу її фірму???
так як і компанія ні на одно з моїх запитань у листах....
Gesha вне форума  
Этот пользователь сказал Спасибо Gesha за это полезное сообщение:
Kolomijtchuk (23.05.2008)

Старый 23.05.2008, 13:39   #1090 (permalink)
Местный

Получено наград:

Цитата:
Дійсно, це було би дуже добре, ми могли би вести конструктивну бесіду, корисну як відвідувачам форуму, так і самій компанії, звісно якщо вона дійсно хоче мати лице в Україні. Її потрібно знати думки та побажання клієнтів та тих, хто можливо ними стане....

Добре пояснюю чого я вихволяю Віасат. По-перше я є абонентом. І як абонент я хочу щоб саме мій оператор був самим найкращим. І якщо в них щось не виходить я не каже Віасат - лайно. По-друге, запуск Віасат я чекав від самого початки видачі ліцензії так само як інші чекали роками запуску Поверхности.

Ви хочете почути від мене незадоволеність від Віасат будь-ласка. 20 травня я отримав рахунок на сплату від Віасат. На квитанціїї зазначено що треба сплатити до 20 травня На конверті стоїть дата 15 травня. Чи Віасату потрібно раніше надсилати свої листи бо наша совкова пошта не вспромозі вчасно надіслати листи Добре що у мене заплачено за три місяці на перед
Ось Вам і мінус! Тепер ви бачите з мого боку заангажованість!

Добавлено через 7 минут
Цитата:
щось дуже схоже на спосіб відповідей від компанії, це не ти там у них сидиш та штампуєш подібні відписки??? я з ними досить активно спілкувався і на 100% стиль їх писанини відповідає твому...до речі - ти так і не дав відповіді на це:

так як і компанія ні на одно з моїх запитань у листах....
та ні ще не вистачає мені такі листи ще штампувати. Це там дівчатки сидять та штампують такі листи Треба не листи писати а дзвонити до них.
Такий спосіб більш дієвий. Я знаю пару чоловік так і роблять і отримують дуже цікаву інформацію - і що буде новий тюнер у Віасат і які канали можемо чекати. є там оператори на лінії які люблять язіком почесати

Добавлено через 10 минут
Цитата:
Сообщение от Сергей77777 Посмотреть сообщение
Да Алексей если бы инфа шла от представителя вижн. то и отношение к полученой информации совсем другое . А так Абонент и там сайты какието для фанатов . Это не серьезно как можно доверять такой инфе. Это тоже что и старушки возле подьезда лялякают.я понимаю что хочется поднять рейтинг вижн . Но это идет только в Минус авторитету этой компании. ведь инет весь насыщен твоей пропагандой Вижн.
[Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]
Це твоя власна думка! І нехай вона з тобою і залишаеться.

Последний раз редактировалось alexey1982, 23.05.2008 в 13:50. Причина: Добавлено сообщение
alexey1982 вне форума