Вы сказали Спасибо: 77
Поблагодарили 86 раз(а) в 48 сообщениях
[quote=chikosh;86899]Румынский вариант евроспорта входит в пакет Boom TV на Амосе.
В связи с етим напоминаю вам,что Просмотр платного ТВ без официальной подписки противозаконен.
Может вы имели в ввиду открытый немецкий вариант. Так он идет на Астре !
я мав на увазі румунську версію на Сіріусі. І тут нічого протизаконого нема він працює ФТА.
Вы сказали Спасибо: 87
Поблагодарили 224 раз(а) в 121 сообщениях
Алексей вот когда тюнер от Вижен будет стоить 1 грн. Вот тогда не нужен будет спорт и наполнение каналов будет не так пристально клиентами расматриватся . по поводу Триколора так ведь там базовый пакет бесплатный.и поэтому идет в России масовое подключение .А тюнер будет скоро стоить 1 грн. вспомните операторов СДМА телефоны тоже были за 400 и 500 грн. А сейчас береш договор на 2 года телефон за 1 грн. и плати Абон плату. У меня уже 50 человек готовы хоть завтра подключится на таких условиях.
Этот пользователь сказал Спасибо Сергей77777 за это полезное сообщение:
Цитата:
Сообщение от Gesha
Я зараз просто намочу штани від сміху -
Шановні Українці!!! Заплатіть за віжн та дивіться євроспорт на румунській мові[Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]. Ви хоч думаєте про що пишете???
Нацрада видала ліцензію в умовах котрої чітко визначено список загальнонаціональних каналів, котрі повинні надаватись безкоштовно. А що ми маємо? Навіть умови ліцензіїї не виконуються, що вже говорити про те, як вони тяжко думають про абонентів. Не те що безкоштовно, навіть того, що зазначено нема в повному обсязі. А ми так очікували що прийдуть добропорядні іноземці та дадуть нам сервіс свого рівня, тему в очікуванні неймовірної величини створили, сподівались на щось...А вони з нами по-нашому - давай гроші та йди геть.....
Можу вам сказати що ви неправі на 101%. канали не повині надаватися безкоштовно, а лише бути безкоштовними у складі програмної послуги, а це значить за них абонент не платить ,але вони всі повині бути у Відеогуард. Із зазначенного списку в переліку у рішенні на видачу ліцензіїї що є в Інтрнет цей документ то там лише нема ТРК Київ. І все!
І на відміну від вас я думаю що пишу!
Читати документи треба уважно! І тобі розмова буде коструктивною
Добавлено через 6 минут
Цитата:
Сообщение от Сергей77777
Алексей вот когда тюнер от Вижен будет стоить 1 грн. Вот тогда не нужен будет спорт и наполнение каналов будет не так пристально клиентами расматриватся . по поводу Триколора так ведь там базовый пакет бесплатный.и поэтому идет в России масовое подключение .А тюнер будет скоро стоить 1 грн. вспомните операторов СДМА телефоны тоже были за 400 и 500 грн. А сейчас береш договор на 2 года телефон за 1 грн. и плати Абон плату. У меня уже 50 человек готовы хоть завтра подключится на таких условиях.
Триколор та Віасат це різні речі. Я вже неоднократно це пояснював і комерційні цілі у них різні. Причому Триколор державна компанія і тому вона може і безкоштовно канали вам транслювати. І в цій компаніїї лише свої канали локальні. І тому ця компанія не є порівнянням Віасат. А щодо 1 грн. за тюнер. так це звичайно можливе але будуть умови напевно як у балтійського Віасат. тюнер безкоштовно за умови підписання договору на 2-3 роки Все це буде с часом.
Последний раз редактировалось alexey1982, 23.05.2008 в 10:30.
Причина: Добавлено сообщение
Вы сказали Спасибо: 182
Поблагодарили 42 раз(а) в 24 сообщениях
Цитата:
Сообщение от Сергей77777
Скорей всего , что вариант ресивер в аренду вероятен . Как это практикуется во многих странах . Но безусловно , что стоимость пакетов будет выше - и понятно почему
Я вже неоднократно пояснював що до Віасат ніякого відношення не маю. Якщо ви мені не вірите і не можете цього второпати то ваші проблеми. Можете називати мене як завгодно - зрадник, проданець чи з матюками.
Як у любого абонента Віасат у мене є запитання та і скарги. Але всі ці питання ми разом вирішуємо з абонентами Віасат на моєму форумі.