Вы сказали Спасибо: 1,273
Поблагодарили 3,714 раз(а) в 1,649 сообщениях
Скрытый текст (вы должны войти под своим логином или зарегистрироваться и иметь 10000 сообщение(ий)):
У вас нет прав чтобы видеть скрытый текст, содержащейся здесь.
Дуже радий,що я виявляється пишу відверту брехню..і тим більше всім ЗАРАЗ стане РАДІСНО,що виявляється пакет ВІЖН ТВ можна дивитись без всякої карти..то питається нащо платити??
І тим більше=хапаймо ті тюнери ==поки є!!АЛЕ..без картки!!
Вы сказали Спасибо: 1,371
Поблагодарили 2,613 раз(а) в 1,169 сообщениях
Скрытый текст (вы должны войти под своим логином или зарегистрироваться и иметь 10000 сообщение(ий)):
У вас нет прав чтобы видеть скрытый текст, содержащейся здесь.
Вик Вы это будете в каждой теме писать. Да мне пофиг кто он дилер или нет. Я ХОЧУ ПРАВДИВУЮ ИНФОРМАЦИЮ О ТЮНЕРЕ. В данный момент Гоша или как там его зовут предоставил доказательства и ответ на мой вопрос о работе тюнера без карточки. А Вы Вик не видя тюнера пытаетесь доказать всем обратное.
процитирую Ваши слова "нежны доказательства" , а где они с Вашей стороны.
И еще мне надоели эти закрывания неугодных Вам тем. скоро на форуме будут темы типа "если я нажму синюю кнопку или зеленую , что будет". Была одна тема , так давайтен там вести все разговоры о ВижнТВ. А не раздувать это непонятно во что.
__________________ Cosmosat7100 ,Openbox820CI и SS2
4W+5Е+13Е (twin), 36Е+39Е+45Е+53E
Последний раз редактировалось seal, 24.04.2008 в 09:41.
Этот пользователь сказал Спасибо market223 за это полезное сообщение:
Ну якщо Дірт переїхав в Тернопіль..то будь-ласка..вимикаємо тюнер з 220вольт..витягуємо карту,і вмикаємо тюнер...дивимось..діллерську промоцію просьба не враховувати..тут всім зрозуміло,що три місяці==халява..просьба тестувати на тюнері для клієнта..
Вы сказали Спасибо: 24
Поблагодарили 34 раз(а) в 24 сообщениях
опишу порядок своїх дій
1. включив канал з пакету віасат нікелодеон
2. витягнув карту
3. пропало зображення
4. витягнув тюнер з розетки
5. через 5 секунд вставив назад
6. тюнер включився на тому ж каналі
7. переключив на відкритий канал - працює
відео знімати?
так...нарешті дійшло шо Дірті зараз в Тернополі....
================================================== ===
а чим відрізняється тюнер, шо подарували на конференціїї від тих шо у користувачів?.....
особисто я бачив і ті і ті......всі 7700
================================================== ===
тюнер продається тільки разом з картою....тобто все йде разом в одній коробці.....
тому тюнер без карти не купите....все разом за рекомендовану ціну 399 грн
Последний раз редактировалось Dirty, 23.04.2008 в 21:56.
Причина: Добавлено сообщение
Этот пользователь сказал Спасибо Dirty за это полезное сообщение:
І про що це каже?
Ти як ділер,котрий отримав цей тюнер на презентації в Франківську повинен в першу чергу знати,що тюнер буде працювати як писав tigekala ще деякий час після того,як ти не оплотиш гроші в ощадкасу..чекають на проплату..
Читаєм людське повідомлення
Цитата:
Сообщение от mrLucky
Тюнер без карты не пашет
карты в тюнере нету - просит всунуть. засунул - просить зарегить. зарегил - показывает. пока не вынимал после регистрации, а надо попробовать...
Вы сказали Спасибо: 24
Поблагодарили 34 раз(а) в 24 сообщениях
мля....мені мабуть треба найти якусь професійну камеру.....бо кінця краю цьому абсурду не буде!
сьогодні я особисто перевіряв на тюнері без карти....без активації тієї карти.....на новенькому тюнері....тільки з коробки дістали хлопці....чи буде він працювати?.... працює без карти.....але показує тільки відкриті канали!....в ньому були прописані деякі канали, але потім він сам перешився....от тільки не памятаю чи після вставляння карти то відбулось, чи до...не звернув увагу...
тому теоретично тюнера купити можна, але мабуть все таки підписаний договір з абонентом є обовязковою умовою для ділера, який його продає...але стверджувати 100відсотково не буду...можете подзвонити в ту саму службу віасат і запитатися самому...
Последний раз редактировалось Dirty, 23.04.2008 в 22:06.