Вы сказали Спасибо: 1,176
Поблагодарили 3,198 раз(а) в 1,360 сообщениях
Сказал Фуууу!: 14
Сказали Фуууу! 10 раз(а) в 10 сообщениях
це навіть не ціна тюнера!!!Це ви платите,коли хочете користуватись платформою Н..і платити абонплату....в разі якщо ви забажаєте викупити його---вийде дуже дорого....я власне взяв в аренду і плачу абонплату..від 6уе в місяць...
Вы сказали Спасибо: 33
Поблагодарили 6 раз(а) в 4 сообщениях
Сказал Фуууу!: 0
Сказали Фуууу! 0 раз(а) в 0 сообщениях
Цитата:
Сообщение от vic
це навіть не ціна тюнера!!!Це ви платите,коли хочете користуватись платформою Н..і платити абонплату....в разі якщо ви забажаєте викупити його---вийде дуже дорого....я власне взяв в аренду і плачу абонплату..від 6уе в місяць...
Такий варіант також цілком придатний. Це є товар в кредит з наступним викупомза таку ціну ,чи то є так званий товар не прокат з обовязковим його поверненнням власнику.
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
если я правильно понял - можно заявку подать на жителя Польши - оплатив 29 евро - получить оборудование и смотреть Hdtv - или это только платформа N ? и что это означает?
Да если вы оформите на польского гражданина подписку на пакеты вам интересные то сможете смотреть каналы с Хот Бирда и Астры..простой тюнер стоит 26евро с винтом 250 Гиг -вроде счас 100...там сервис изумительный..качество аналогичное..мне даже не нужно сканировать каналов или удалять устарелые..всё вам с эфира заливается свежее и рабочее каждый раз при включении тюнера..супер..
Есть также сервис Vod --у кого тюнер с винтом..фильмы хдтв на выбор...на заказ..смотри не хочу..вобщем если б нам такой пакет за такую цену..я б больше ничего и не хотел..живи и радуйся жизни!!
Вы сказали Спасибо: 33
Поблагодарили 6 раз(а) в 4 сообщениях
Цитата:
Сообщение от vic
Да если вы оформите на польского гражданина подписку на пакеты вам интересные то сможете смотреть каналы с Хот Бирда и Астры..простой тюнер стоит 26евро с винтом 250 Гиг -вроде счас 100...там сервис изумительный..качество аналогичное..мне даже не нужно сканировать каналов или удалять устарелые..всё вам с эфира заливается свежее и рабочее каждый раз при включении тюнера..супер..
Есть также сервис Vod --у кого тюнер с винтом..фильмы хдтв на выбор...на заказ..смотри не хочу..вобщем если б нам такой пакет за такую цену..я б больше ничего и не хотел..живи и радуйся жизни!!
Спробував побільше взнати про платформу по польских каналах і мені видали ещо неочікуванц фнформаці, а саме% 1. навіть по заключенню договору та підпису умови платформа не буде показувати в україні (!) Чому б це раптом. 2. Отримав на мило лист з просьбою дати ссилку на інет де викопав інфу про можливість перегляду цієї платформи в україні ( хоче перевірити ч це афера). Нащо воно йому потрібно.
Таким чином залишилось відкритими питання чи можна все-таки переглядати N в україні чи ні. З тієї інформації що висить в інеті - можна. Тоді для чогописати поляку що неможливий перегляд.
p.s. До речі хто-небудь читав сам договір та умови підключення.
Дякую.
Добавлено через 2 минуты
Сама антена коштує 150 злотих. і все видається разом з тюнером
Последний раз редактировалось gill, 19.02.2008 в 12:11.
Причина: Добавлено сообщение
Можна переглядати кругом де э у вас сигнал з транспондерів..оформити договір може лише громадянин Польші..звичайно що у нас такий перегляд вважається незаконним..але дивитись можна..