Цитата:
Сообщение от vic ..не буде розвиватись наземний інет і ціни не будуть падати.. |
тому що цим займається укртелеком....він - монополіст і притому піз****тий....вибачте за вираз....коріння цієїї компаніїї уходить в совок....які тоді були принципи ми всі знаємо....от по таким принципам і працює укртелеком...але "на дворі" інший час....ринкова економіка (хоч і трошки мутована)....
почитайте
[Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!] - російською
[Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!] - українською
дуже цікава стаття...
можливо, укртелеком знаходиться в такому стані для зменшення його вартості....але щось дуже довго його збираються продавати...я вже декілька років мрію, що викупив його якийсь нормальний інвестор і нарешті взявся за розвиток телекомунікаційних послуг....бо іноді хочеться зробити як в тій пісні - "я бы вышел на балкон и разрядил свой пистолет"....тільки в укртелекомі...
і тому розвивається радіо нет (не в Житомирі, на жаль)....як альтернатива наземному....є попит - має бути пристойна пропозиція....хоча, як на мене, як тільки зявиться щось достойне - радіо нет відійде....бо все таки, кабель не порівняти з радіо чи супутником..по надійності передачі даних..моя точка зору....
почав якось цікавитися радіо нетом....дзвоню другу...кажу, давай може займемся цим питанням...знаєте, що він відповів?...нецікаво...каже європа переходить на оптичні лінії....це сила...за цим майбутнє, а не за радіо....але наскільки нам до них далеко!!!!...