Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Сказал Фуууу!: 0
Сказали Фуууу! 0 раз(а) в 0 сообщениях
Telstar-12 15W
Підкажіть будьласка, чи можливо зробити мультифід - телстар, амос (по центру), сіріус хотбірд на тарілку 95 см в Івано-Франківську? Особисто для мене телстар цікавий національним географічним каналом? Які ше є цікаві канали на телстарі?
Вы сказали Спасибо: 42
Поблагодарили 20 раз(а) в 9 сообщениях
Спірне питання. Я пробував на мультифід (в центрі Сіріус) ловити, то спіймав тільки канал Хісторі, який дуже сипало (Тернопільська обл., 0,9м). Піднімав це питання на viaccessfree.com в українському розділі, то дехто (по памяті) говорив, що можливо. Але для впевненого прийому треба 1,1 м.
Вы сказали Спасибо: 2
Я ставив такий мультифід, 15°W, TELSTAR 12, 4°W, AMOS 1/2, 5°E, SIRIUS 2/3 іде без прблем, а 13°E, HOT-BIRD 6/7A/8 не хватає запасу на погану погоду.
м Тернопіль.
Вы сказали Спасибо: 0
Пробував вчора крутити, нічого неполучилось. незміг зловити телстар навіть в фокус. мабуть мішає сусідній будинок. я так розумію шо телстар дуже низько над горизонтом. якшо хтось може, будь ласка викладіть нормальну фотку спереді антени, шоб було видно мультифід, і фотку телстара в фокусі( шоб було видно кут антени) попередньо дякую.
p.s. на вихідних перечеплю тарілку вище щоб немішав будинок
Последний раз редактировалось Alive, 06.09.2007 в 13:17.
Вы сказали Спасибо: 3
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
15w
я проживаю в харківській обл,на тарілку діаметром 1.2м приймаю одразу 5 супутників: 15w,4w,5e,13e,19.2e а допомиг мени в цьому javik який проживае в херсонський обл, ось його фото [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]