Вы сказали Спасибо: 1,181
Поблагодарили 3,211 раз(а) в 1,365 сообщениях
Сказал Фуууу!: 14
Сказали Фуууу! 10 раз(а) в 10 сообщениях
в мене вдома антена 0,8м і трохи тупий по чутливості дрім7000..н центральниий конвертор йде нормально частота 11512H ..трохи слабувато приймається UA TV [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]
39.0°E Hellas Sat 2 11557H, 3200, 3/4
Думаю на інших тюнерах буде все працювати стабільно..боковий в мене конвертор на 36град..супермаунт..тому маю можливість також приймати і канали з 36град..пакет РТВі в лінійій поляризації..і ще з десяток ФТА 36град.крім того і шаринг НТВ+ і НТТ ..це понад сотні досить цікавих каналів..
[Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!] [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]
Последний раз редактировалось vic, 05.12.2006 в 11:28.
Вы сказали Спасибо: 1,717
Поблагодарили 2,527 раз(а) в 1,424 сообщениях
Сказал Фуууу!: 0
Сказали Фуууу! 0 раз(а) в 0 сообщениях
Тот же ответ пришёл мне с СТБ на мой вопрос о карточках для частных лиц:"Карты декодирования для частных лиц будут доступны с начала 2007г.
Стоимость карты будет в районе 200грн (единоразовая проплата).
Оставте пожалуйста Ваш конт. тел. и регион проживания, я свяжусь с
Вами как только станут известны условия распространения."
А вот что мне ответили с нового канала:"Сейчас и в ближайшем будущем просмотр наших передач со спутника доступен,
только каб.операторам и эфирным телекомпаниям."
Хитрим способом..з допомогою емулятора..ніяк..хоч лусни..спаса лише офіційна карта,яка недоступна звичайним користувачам саттв систем або кардшаринг..але тут бажано для комфортності перегляду мати тюнер для цього пристосований,що має приміром встроєнну сіткову плату...наприклад дбокс2,дрімбокс і т.д...
Вы сказали Спасибо: 10
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Як вводити ключі? Lemberg LR-1000
Дуже дякую за пораду,обов'язково куплю з сітковою встроєною.Ще питаннячко новачка:як вводити ключі які я знайшов в іннеті Напр:
F 36B11E79 01 0000000000000000 ;Sex View INF0
чи
B 36B1 00 5B8E87701CEC434B0000000000000000 ;SexviewInfo
Тут не все так просто як вам здається..
Не знаю який у вас софт залитий в тюнері..вони бувають двох типів..поскільки ваш тюнер належить до розряду аріоноподібних..то для цього ви можете використовувати софти як від опенбоксів так і від фергюсонів...детально про заливку ключів можна почитати на запоріжському форумі [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!] і навіть взяти готові звідти файли ключів..
Другий аспект проблеми..це власне не ключі ,а статика..тобто коли у провайдера каналів виникають якісь проблеми з офіційними картами-він переходить на статичні ДВ..ці ключі вводяться аналогічно як і бісс ключі..причому живуть недовго від 5хвилин до декількох годин чи може діб...тут потрібно оперативно реагувати на їхню появу..приблизно як при ловлі блох..
Звичайно..якщо ви хочете чогось більшого..то відповідно потрібно брати і відповідний тюнер...дуже важко чесно кажучи на тюнері за 40 баксів ловити блох чи хотіти чогось більшого..я б наприклад не бавився б..втомлює..
За звичай подібного класу тюнери ..до 40уе ставляться на село аби щось і якось показувало....якщо ви ж хочете глибоко вивчити просто ази хитрих технологій то і він теж для цього придатний..але потрібно просто глибоко вивчити всі ФАКи на аріоноподібні тюнери..а їх маса..і набити руку..складно..але цілком реально..аби бажання і терпець..
Вы сказали Спасибо: 10
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Цитата:
Сообщение от vic
Тут не все так просто як вам здається..
Не знаю який у вас софт залитий в тюнері..вони бувають двох типів..поскільки ваш тюнер належить до розряду аріоноподібних..то для цього ви можете використовувати софти як від опенбоксів так і від фергюсонів...детально про заливку ключів можна почитати на запоріжському форумі [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!] і навіть взяти готові звідти файли ключів..
Другий аспект проблеми..це власне не ключі ,а статика..тобто коли у провайдера каналів виникають якісь проблеми з офіційними картами-він переходить на статичні ДВ..ці ключі вводяться аналогічно як і бісс ключі..причому живуть недовго від 5хвилин до декількох годин чи може діб...тут потрібно оперативно реагувати на їхню появу..приблизно як при ловлі блох..
Звичайно..якщо ви хочете чогось більшого..то відповідно потрібно брати і відповідний тюнер...дуже важко чесно кажучи на тюнері за 40 баксів ловити блох чи хотіти чогось більшого..я б наприклад не бавився б..втомлює..
За звичай подібного класу тюнери ..до 40уе ставляться на село аби щось і якось показувало....якщо ви ж хочете глибоко вивчити просто ази хитрих технологій то і він теж для цього придатний..але потрібно просто глибоко вивчити всі ФАКи на аріоноподібні тюнери..а їх маса..і набити руку..складно..але цілком реально..аби бажання і терпець..
Я чув що можна з пульта вводити ключі,коди,але як це робиться в LR-1000
Этот пользователь сказал Спасибо Sima-shtrih за это полезное сообщение: