Вы сказали Спасибо: 4
Поблагодарили 9 раз(а) в 5 сообщениях
Gesha нічого я не приховую я ж написав кому потрібно звертатись а не виложив зразу томущо флешку на якій прога позичив так що зараз ще раз викачаю і виложу що б зауважень таких не було
Gesha,
і взагалі раз ти всьо по тій темі знав то чого не розписав всьо як є а не ганяв по різним темам я ж вроді нормально запитував
Последний раз редактировалось Gesha, 14.10.2007 в 22:31.
Эти 4 пользователя(ей) сказали Спасибо samrus за это полезное сообщение:
Вы сказали Спасибо: 2,029
Поблагодарили 3,225 раз(а) в 1,757 сообщениях
Цитата:
Сообщение от samrus
Gesha,
і взагалі раз ти всьо по тій темі знав то чого не розписав всьо як є а не ганяв по різним темам я ж вроді нормально запитував
Те що я знав те я написав. А от конкретно з таким тюнером я на практиці не працював, того і не писав. Я написав:
Цитата:
Сообщение от Gesha
Для роботи з цим процом чудово підходить програма jKeys
Це є правда, як по інфі з інету, так і з особистого досвіду. Ну а флешку твою чому не впізнала прога - я також вище написав. Так ща вважаю непорозуміння вичерпаним.
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо Gesha за это полезное сообщение:
Цитата:
Сообщение от samrus
А як редагувати цей файл, що прописувати ?
Редагувати цей файл можливо просто у блокноті вінди, що прописувати - звісно дані проців, тюнерів та мікросхем флеш....а от як - це вже я не скажу, оскільки сам цього не вмію, я в цьому ділі профан...я користувався тим що мав, мені виявилось того достатньо поки що, отож я й не намагався розбиратись що там і як...
простий приклад - у архівах два файли скачані з прогою з різних сайтів. Можна помітити, що в одному з них мало що прописано, скоріш за все той, хто викладав прогу залишив в файлі лише те, що йому було потрібно...
Эти 8 пользователя(ей) сказали Спасибо Gesha за это полезное сообщение:
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
помогите пожалуйста дайте схему джитага на starsar 550d super не могу нигде найти будьте добры и ещё не могу найти место на плате ресивера для соеденения джитага
Этот пользователь сказал Спасибо Aleksis за это полезное сообщение:
Цитата:
Сообщение от Aleksis
помогите пожалуйста дайте схему джитага на starsar 550d super не могу нигде найти будьте добры и ещё не могу найти место на плате ресивера для соеденения джитага
ну схему уже давно дали, повнимательней почитай просто, она не к однолму ресиверу а ко многим.....
А вот место подключения подсказать надо либо в руках иметь такой ресивер либо хоть хорошую его картинку видеть...
Эти 3 пользователя(ей) сказали Спасибо Gesha за это полезное сообщение: