Вы сказали Спасибо: 4
Поблагодарили 9 раз(а) в 5 сообщениях
MIUS,
привет а скажи пожалуйсто какой проц в тюнере 6018, на нём радиатор я не хочю его срывать, и если не нековский то можно ли прошивать прогой EJFlasher-1.0b8
Этот пользователь сказал Спасибо samrus за это полезное сообщение:
Kisa,
прівет
нарешті хтось зі львова
а де у львові можна прикупити jtag кабель,
і всеж таки якою з перечислених прог можна прошити цей тюнер на такому проці?
Вы сказали Спасибо: 2,029
Поблагодарили 3,215 раз(а) в 1,756 сообщениях
Цитата:
Сообщение от samrus
Kisa,
прівет
нарешті хтось зі львова
jtag кабель навряд чи купиш. Хоча у Львові можеш спробувати пошукати на радіо-базарі. Є на деяких сайтах пропозиції по продажу jtag-інтерфейсу, але призначений він для професійних потреб і відповідно до цього має ціну, яка навряд чи когось влаштує, за неї можеш придбати декілька нормальних тюнерів...такі речі зазвичай збирають самостійно, перевагу треба віддавати варіантові на мікросхемі.
Для роботи з цим процом чудово підходить програма jKeys
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо Gesha за это полезное сообщение:
Вы сказали Спасибо: 1,696
Поблагодарили 5,407 раз(а) в 1,064 сообщениях
і всеж таки
Цитата:
Сообщение от samrus
нарешті хтось зі львова
Саме так, як рекомендує GESHA. Найбільш придатний для цього саме на на мікросхемі. Саму схему можна знайти тут [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!] . Неважливо, що Я розташував все це в цьому розділі, бо інтерфейс має саме відношення до комп’ютера. Сам кабель зробити легко, але з вибором Інтерфейсу це вже Ваш особистий підхід. Якщо у Вас є час і забагато коштів, тоді можете робити на резисторах. Але якщо Ви людина практична і поміркована, то зробіть те що рекомендує GESHA.
З повагою MIUS
Незабуваємо натискати кнопку ДЯКУЮ. Do Not forget to press button THANK YOU.
Последний раз редактировалось MIUS, 04.10.2007 в 02:24.
Эти 6 пользователя(ей) сказали Спасибо MIUS за это полезное сообщение:
Gesha, MIUS,
Цитата:
Сообщение от Gesha
jtag кабель навряд чи купиш. Хоча у Львові можеш спробувати пошукати на радіо-базарі. Є на деяких сайтах пропозиції по продажу jtag-інтерфейсу, але призначений він для професійних потреб і відповідно до цього має ціну, яка навряд чи когось влаштує, за неї можеш придбати декілька нормальних тюнерів...такі речі зазвичай збирають самостійно, перевагу треба віддавати варіантові на мікросхемі.
Для роботи з цим процом чудово підходить програма jKeys
прівет. мушу з тобою не погодитись, я трошки полазив по нету на вихідних позбирав інфу деяку, так що роблю висновок з потраченого мною часу, можливо це комусь знадобиться: jtag програматор коштує не дорого, в польщі ціна його з кабелем LPT 26 злотих= 56гр я особисто знайшов і навіть домовлявся з продавцем але він живе далеко тому в нього не брав, і з'їздив на радіобазар той що у львові там я його взяв за 65гр з кабелем я так думаю що тюнер не купиш за 65гр, по друге: програма jKeys проц оприділяє (тюнера 6018) а ось флешки не бачить, так само і will, і чисто випадково я нарвався на прогу (JTAG_UP_15_07_2005) інтерфейс смішний, але проста в користуванні і не матюкається, що вона чогось там не бачить чи то проца чи памяті, так що якщо комусь потрібно звертайтесь можу скинути. І взагалі всім дякую хто поміг мені розібратись в цій проблемі
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо samrus за это полезное сообщение:
Вы сказали Спасибо: 539
Поблагодарили 1,523 раз(а) в 743 сообщениях
Цитата:
Сообщение от samrus
чисто випадково я нарвався на прогу (JTAG_UP_15_07_2005) інтерфейс смішний, але проста в користуванні і не матюкається, що вона чогось там не бачить чи то проца чи памяті, так що якщо комусь потрібно звертайтесь можу скинути.
Викладіть тут,а якщо в когось буде потреба,то тут же може скористатись.
__________________ Openbox® X-810
4°W-5°E-13°E-19.2°Е-36°E [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо Kisa за это полезное сообщение: