Вы сказали Спасибо: 2
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Може хтось пояснить детально свої дії щодо перегляду того чи іншого пакету каналів?
Можливо я щось не та роблю?
Або не вірно встановлюю емулятор, або не вірно формат ключів ввожу.
Ще поясніть будь-ласка, що таке Ucode в емуляторі. А то по замовчуваню стоїть Ucode_intern.bin. Ще можна до Ucode в параметрах вибрати ucode_vortex.bin, ucode_0014.bin, ucode_00F0.bin, ucode_001A.bin, ucode_0013.bin. [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]
Последний раз редактировалось Miron, 05.07.2007 в 11:38.
Вы сказали Спасибо: 529
Поблагодарили 1,449 раз(а) в 713 сообщениях
Цитата:
Сообщение от Miron
Може хтось пояснить детально свої дії щодо перегляду того чи іншого пакету каналів?
Можливо я щось не та роблю?
Або не вірно встановлюю емулятор, або не вірно формат ключів ввожу.
На даний час перегляд пакетів Cyfra+ та Polsat Cyfrowy "хитрим" способом неможливий(окрім кардшарингу та деяких ресиверів).Є можливість дивитись Discovery в пакетах D+ та Premiere на Astra 19.2, правда мова меньш зрозуміла ніж польська.
__________________ Openbox® X-810
4°W-5°E-13°E-19.2°Е-36°E [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]
Этот пользователь сказал Спасибо Kisa за это полезное сообщение:
Цитата:
Сообщение от Kisa
Є можливість дивитись Discovery в пакетах D+ та Premiere на Astra 19.2, правда мова меньш зрозуміла ніж польська.
Якщо я правильно зрозумів то не всі канали піддаються перегляду за допомогою емулятора, окрім кардшарингу та деяких ресиверів (незавадило б знати список ресивирів).
Отже мені підходить й з пакету D+ та Premiere на Astra 19.2 от тільки б получилось би розкодувати їх за допомогою MgCamd та ключа. Не знаю, можливо лінукс чутливий до регістрів назви файлу SoftCamd.Key і не читає його?
А то вичитав що "Дуже уважно потрібно слідкувати за "правописанням" назв файлів-лінукс чутливий до правопису..тому наприклад SoftCam.Key має писатись саме так в вашій файловій системі,а не наприклад так softcam.key-так працювати не буде!!!"
Можливо ще в файл AutoRoll.Key ключі вписувати що й в SoftCamd.Key P.S. Поможіть вирішити цю проблему будь-ласка. Дуже вдячний хто хоть щось помагає розяснити мені та всім хто читає цю тему.
Вы сказали Спасибо: 2,016
Поблагодарили 3,067 раз(а) в 1,709 сообщениях
Цитата:
Сообщение от Miron
Якщо я правильно зрозумів то не всі канали піддаються перегляду за допомогою емулятора
Це абсолютно вірне ствердження, на нашу жаль так воно й є.
Цитата:
Сообщение от Miron
Отже мені підходить й з пакету D+ та Premiere на Astra 19.2
Так, цей пакет можливо переглядати "хитрим" способом, однак треба постійно слідкувати за оновленням ключів, вони буває і по пару раз на добу змінюються.
Этот пользователь сказал Спасибо Gesha за это полезное сообщение:
Хмммммммю....
Смішно но в мене головкі насторєні на Sirius 2,3 5.0E; Hotbird 13.0E; Amos1 4.0W.
А не на Astra 19.2. Но меньше з тим.
В загалі я хочу дивитись канал природи не важливо на якій мові але на цих спутниках (Sirius 2,3 5.0E; Hotbird 13.0E; Amos1 4.0W). Якщо можливо то підскажіть на яких пакетах доступний перегляд ""хитрим" способом" -за допомогою емулятора.
Вы сказали Спасибо: 529
Поблагодарили 1,449 раз(а) в 713 сообщениях
Цитата:
Сообщение от Miron
Хмммммммю....
Смішно но в мене головкі насторєні на Sirius 2,3 5.0E; Hotbird 13.0E; Amos1 4.0W.
А не на Astra 19.2. Но меньше з тим.
В загалі я хочу дивитись канал природи не важливо на якій мові але на цих спутниках (Sirius 2,3 5.0E; Hotbird 13.0E; Amos1 4.0W). Якщо можливо то підскажіть на яких пакетах доступний перегляд ""хитрим" способом" -за допомогою емулятора.
В принципі не складно доставити ще одну головку на Astra 19.2 і тоді зможете дивитись не тільки Discovery,а й Animal Planet та National Geographic. На тому що у вас є доступні канали природи в пакеті TPS на Hotbird 13.0E.
Слід додати, що непогані програми подібної тематики є й на каналі ТОНІС а також на каналі TRAVEL, проблем з переглядом котрих наразі ніяких немає.
__________________ Openbox® X-810
4°W-5°E-13°E-19.2°Е-36°E [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]
Последний раз редактировалось Gesha, 06.07.2007 в 23:57.
Этот пользователь сказал Спасибо Kisa за это полезное сообщение:
Я переглянув пакети й найшов такі канали цікаві для себе: Пакет\Канал
ABSAT\ Animaux;
DCS\ Animal Planet, Discovery;
Globecast UK\ Carton Netvork, Disney Chanel;
Net Med\ Anymal Planet, Discovery;
Polsat\ Animal Planet, Civilization, Discovery;
SkyItalia\ Anomal Planet, Carton Netvork, Disney Chanel, Discovery; Цікаво чи можливий на цих пакетах перегляд каналів за допомогою емулятора?
Підкажіть ще як емулятор правильно встановлювати, наприклад Mgcamd.