Дуже дякую
VIC за швидку відповідь!
Цитата:
Сообщение от vic ,Якщо у вас офф.імідж 1.04 стоїть на внутрішній флешці..то ставши на супутник Астра 19,2 град.оновити його до офіційного 1.05 офіційного(з супутника).. |
Тобто, зайти на будь яку програму що на астрі чи існує якийсь канал?
І виконати Soft Uhdate?
Я б цього не питав але я не знаходив подібних рекомендацій. Переглянув кучу доки але в ній все не договорюють (типу а помучайся трохи поки знайдеш правильний шлях.
Цитата:
Сообщение от vic далі купити флешку і встановти на ньому ААФ2,0 на зовнішню флешку..далі виставити свої налаштування інтернету і загрузити емулятор через ФТП і ключі(з любого уплоаду для дбокс2,дрімбокс)...далі слідкувати за появою нових іміджів 1.06,тестових і т.п... |
Після відпустки сижу на нулю, то флешки ще місяць чекати мінімум. В мене на Linux-машині піднятий NFS (Net File System)
Підєднуюсь до каті telnet-ом і монтую мережевий диск без проблем
#mount -t nfs -o rw,rsize=4086,wsize=4086 192.168.1.101:/var/tmp /mnt/nfs
в інструкціі я вичитав , що створити папку /tmp/usb/(name_reciever)
створив такою командою
#mkdir -p /tmp/usb/ufs910
але name_reciever в linux треба вказати точно, бо linux-і /UFS i /ufs це різні папки а ще може бути Kathrein тобто комбінацій море спробуй вгадай.
далі я заходив в сторену папку і копіював файли з мережевого диску без проблем
#cd /tmp/usb/ufs910 #cp /mnt/nfs/*.iso .
А далі пише по інструкції оновити софт, що я і пробував робити але на жаль не вийшло.
Відносно сетінгів, то я дивився на них, фомат в ниx, нажаль, горбатий віндовий. Тобто Drim-и зроблені красивіше і оновлюються без проблем з Linux. Але з розповсюдженням HDTV я думаю софт обкатається і все буде добре і для оновлень з під Linux.
#cat /proc/cpuinfo
показує що процесор на Каті STb7100 a на DM500 відповідно PowerPC. Питання це проци однієї родини чи ні? І друге питання -Чи DBox/Dreambox702x теж збудовані на STb7100? Тобто, хотілося б прикрутити прогу, яка б виводила на екран субтитири, взяту з Dream-ів.