Показать сообщение отдельно

Старый 06.07.2008, 15:33   #3 (permalink)
Новичок

Вы сказали Спасибо: 7
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Art7PK стоит на развилке

Дуже дякую VIC за швидку відповідь!
Цитата:
Сообщение от vic Посмотреть сообщение
,Якщо у вас офф.імідж 1.04 стоїть на внутрішній флешці..то ставши на супутник Астра 19,2 град.оновити його до офіційного 1.05 офіційного(з супутника)..
Тобто, зайти на будь яку програму що на астрі чи існує якийсь канал?
І виконати Soft Uhdate?
Я б цього не питав але я не знаходив подібних рекомендацій. Переглянув кучу доки але в ній все не договорюють (типу а помучайся трохи поки знайдеш правильний шлях.
Цитата:
Сообщение от vic Посмотреть сообщение
далі купити флешку і встановти на ньому ААФ2,0 на зовнішню флешку..далі виставити свої налаштування інтернету і загрузити емулятор через ФТП і ключі(з любого уплоаду для дбокс2,дрімбокс)...далі слідкувати за появою нових іміджів 1.06,тестових і т.п...
Після відпустки сижу на нулю, то флешки ще місяць чекати мінімум. В мене на Linux-машині піднятий NFS (Net File System)
Підєднуюсь до каті telnet-ом і монтую мережевий диск без проблем
#mount -t nfs -o rw,rsize=4086,wsize=4086 192.168.1.101:/var/tmp /mnt/nfs
в інструкціі я вичитав , що створити папку /tmp/usb/(name_reciever)
створив такою командою
#mkdir -p /tmp/usb/ufs910
але name_reciever в linux треба вказати точно, бо linux-і /UFS i /ufs це різні папки а ще може бути Kathrein тобто комбінацій море спробуй вгадай.
далі я заходив в сторену папку і копіював файли з мережевого диску без проблем
#cd /tmp/usb/ufs910
#cp /mnt/nfs/*.iso .
А далі пише по інструкції оновити софт, що я і пробував робити але на жаль не вийшло.
Відносно сетінгів, то я дивився на них, фомат в ниx, нажаль, горбатий віндовий. Тобто Drim-и зроблені красивіше і оновлюються без проблем з Linux. Але з розповсюдженням HDTV я думаю софт обкатається і все буде добре і для оновлень з під Linux.
#cat /proc/cpuinfo
показує що процесор на Каті STb7100 a на DM500 відповідно PowerPC. Питання це проци однієї родини чи ні? І друге питання -Чи DBox/Dreambox702x теж збудовані на STb7100? Тобто, хотілося б прикрутити прогу, яка б виводила на екран субтитири, взяту з Dream-ів.

Последний раз редактировалось Art7PK, 07.07.2008 в 00:41.
Art7PK вне форума   Ответить с цитированием