Я в принципі так само як ви прихильник українських каналів..вважаю в першу чергу потрібно мати своє і дивитись свої новини,що в нас саме робиться,діється..тому в основному дивився аналітичні програми 5 го каналу,ictv..решту каналів трохи меньше...занадто багато шоу ..так само йшов до комфорту в перегляді укр.каналів і деяких інших ...сам би не проти,щоб мати картку на укр.канали..от наприклад вчора..футбол..Динамо Київ -Реал..перелопатив ввсі пакети доступні на супутнику--ніде не знайшов..причому і НТВ+ теж принципово не показало цей матч...звичайно буду старатись дістати цю карту ..в мене дуже погане ефірне тв..УТ-1 практично не бачу..кабельного --даром не хочу..низька якість..та й платити потрібно за нього...
Особисто для себе я вибрав додому інет--тут і інформації побільше можна дізнатись і навіть свою думку висловити на любому з форумів..
В мене дочка школярка швидко освоїла інет..
Тому для себе особисто я вибрав спосіб перегляду каналів найбільш цікавих з допомогою інтернету..і дочці підключив пакет НТВ+ і НТТ Україна і собі таке ж зробив..слава богу вже третій рік маю можливість дивитись все що є зараз найкраще на супутниках і фільми без всякої реклами дурної...ДВД вже й непамятаю коли навіть включав..
В мене жінка досить часто дивиться телевізор..в основному канали Преєра,Кіноклуб,Кінохіт..я часом футбольні матчі ..дочка музику ..пише відразу на комп..
Звичайно,що для себе я вибирав саме такий тюнер з допомогою котрого була б можливість дивитись все-і простий в користуванні..тому обрав дбокс2 і далі дрімбокс..досить зручно в користуванні..тут приміром жінка просто вмикає телевізор і тюнер в розетку і все--пішов шаринг (вона не тямить в компі) і дивиться все що заманеться..
До мене приходили якось кабельщики до дому і давай рекламувати скільки хороших каналів можна дивитись через їх канал..я просто мовчки вмикнув їм телевізор і поклацав каналами..лище на 36град їх понад сотні..це два пакети НТВ+і НТТ Україна повних!!Крім того звичайно що в мене стоїть супермаунт на антені--крутанув вправо вліво..які питаю ще є питання?два пакети повних в принципі за 25грн в місяць при нормальній якості..без двоїнь і по ржб....
Мені здається,що основна помилка вкрадається із за вартості інету і чомусь лякає вдразу..навпаки вважаю що інет в сьогоднішньому світі являється необхідним атрибутом вдома як для школярів так і для свідомих громадян,котрим необхідна незаангажована інформація і різна тематична чи навіть комерційна..крім того ..просто деколи не розумію,як можна користуватись навіть звичайним ФТА тюнером не маючи інету,не володіючи ніякою інформацією про канали і частоти..тим більше тюнером з ему..тим більше..звідки у вас в регіоні візьметься нормальний інет,коли не буде його розвитку.. |