Поки що не планую користуватись кардшарінгом по кількох причичинах. Ну в першу чергу я і моя сім'я не аж такі ативні глядачі тв (приходимо з роботи 18 год., поки готуємо вечерю слухаємо ru.tv, після дивимось новини, щоб знати, що в світі діється, ну а після з тих каналів, що є (поки що!) можна вибрати якусь аналітичну передачу, чи художній фільм (але не серіал). Дітям вистачає Jetixa вдень, хоча стараюся заохочувати їх дивись Travel чи наприклад зараз відкритий Дитячий світ, але коли не прийду вони все рівно Jetix крутять). Ну і відповідно з першої причини випливають і всі інші - Кардшарінг - це оплачуй інтернет(причому не дуже якісний(стабільний), пакет з кількох каналів (десь 25 грн.), вже як купиш один пакет цьго покажеться замало ще схочеся придбати один або два (ще на рахунок надійності серверів каршарінгу - таке буває, що оплатиш пакет, а сервер через кілька днів закриють ), та й ПК в мене поки що нормальльного немає). А оплатиш це все - потрібно цілий день біля телевізора сидіти.
Тай я прихильник в основному українських каналів і мене більше буде цікавити карта на ці канали, тому і купив такий ресивер. |