Показать сообщение отдельно

Старый 07.07.2007, 00:18   #19 (permalink)
Супер-Модератор

Вы сказали Спасибо: 575
Поблагодарили 1,722 раз(а) в 839 сообщениях
Kisa . Такую репутацию нельзя пошатнутьKisa . Такую репутацию нельзя пошатнутьKisa . Такую репутацию нельзя пошатнутьKisa . Такую репутацию нельзя пошатнутьKisa . Такую репутацию нельзя пошатнутьKisa . Такую репутацию нельзя пошатнутьKisa . Такую репутацию нельзя пошатнутьKisa . Такую репутацию нельзя пошатнутьKisa . Такую репутацию нельзя пошатнутьKisa . Такую репутацию нельзя пошатнутьKisa . Такую репутацию нельзя пошатнуть
Получено наград:

Цитата:
Сообщение от Miron Посмотреть сообщение
Хмммммммю....
Смішно но в мене головкі насторєні на Sirius 2,3 5.0E; Hotbird 13.0E; Amos1 4.0W.
А не на Astra 19.2. Но меньше з тим.
В загалі я хочу дивитись канал природи не важливо на якій мові але на цих спутниках (Sirius 2,3 5.0E; Hotbird 13.0E; Amos1 4.0W). Якщо можливо то підскажіть на яких пакетах доступний перегляд ""хитрим" способом" -за допомогою емулятора.
В принципі не складно доставити ще одну головку на Astra 19.2 і тоді зможете дивитись не тільки Discovery,а й Animal Planet та National Geographic. На тому що у вас є доступні канали природи в пакеті TPS на Hotbird 13.0E.
Слід додати, що непогані програми подібної тематики є й на каналі ТОНІС а також на каналі TRAVEL, проблем з переглядом котрих наразі ніяких немає.

Openbox® X-810
4°W-5°E-13°E-19.2°Е-36°E

[Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]

Последний раз редактировалось Gesha, 07.07.2007 в 00:57.
Kisa вне форума   Ответить с цитированием