Показать сообщение отдельно

Старый 14.10.2006, 09:32   #3 (permalink)
Модератор

Вы сказали Спасибо: 1,368
Поблагодарили 4,230 раз(а) в 1,922 сообщениях
vic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнуть
Получено наград:

Ще деякі відгуки.:
Цитата:
Сообщение от kostchen69 Посмотреть сообщение
Я юзав на запроси всі оператори України і стверджую: 1 місце по глючності зайняв київстар, причому з ОТАКЕННИМ відривом. Я зараз юзаю джинс, і радий як слон. За 3 місяці 2 невеличких глюки. У мене зараз сатгейт на сіріусі, спочатку була тарілка 0,85.Чуть-чуть замала. Проявляється в Loss ах. Тай до погоди примхлива. Незабаром поставив 1.2 и все кльово. До того ж стає доступний для рибалки 12015.
Цитата:
Сообщение от polzovatel' Посмотреть сообщение
вінницька обл.бершадський р-н. с.джулинка інет SPACEGATE 21.6E запросний канал DJUICE підписка з вересня 2005 використовую для серфінгу.Раніше працював на модемному зєднанні. При теперішніх цінах на супутникове обладнання (мені все коштувало: SS2-69$, dish_110X115-34$, LNB-4$ + кабеля і т.д. =110$ встановлював сам) я вважаю що при теперішніх тарифах супутникових провайдерів найкращий вибір.
Можливо комусь це стане в пригоді...
Хоча мені здається,якщо не розвити інет то його напевно ніколи не буде в вашому домі..мене вразило повідомлення товаришів з Рівенської області..ще донедавна там ціни зашкалювали..приміром установка радіоінету коштувала під 500уе..ну і відпровідно абонплата під сто баксів в місяць..і що я зараз читаю:
Цитата:
Сообщение от Astronomy Посмотреть сообщение
В нас на Рівненщині ставлять приблизно 1000-1200 грв! а взагалі сам комплект коштує 550-600 грв! Я плачу 70 грв безлімітка! В нас можливо домовитись за IP, я взяв два нічого не платив
получається так!!!що конкуренція між провайдерами, і провайдер йде на поступки
Цитата:
Сообщение от Astronomy Посмотреть сообщение
треба пробувать розвивать інтернет, з провайдерами розмовляти,! в нас в деяких райцентрах по два-три провайдера є! а це як для району це дуже круто ! мене пока влаштовує те що я маю, буде щось новіше в сфері інтернету і буду ідти до провайдера і пробувать домовится якщо це буде можливо!
Цитата:
Сообщение от Dirty Посмотреть сообщение
а на що тут гніватись?....на правду?...наш регіон взагалі якийсь не такий на фоні сусідів...от наприклад гляньте які у нас тарифи на радіоінтернет [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!] .......

щодо рівненщини.....в мене дівчина вчилася в острозі....в цьому році закінчила....так у цьому місті з 10 тис населення інет краще був розвинений ніж у нас.......більш "цікаві" були пропозиції....

питання до всіх
то який тип інтернету найперспективніший, на вашу думку?....
vic на форуме   Ответить с цитированием