Показать сообщение отдельно

Старый 12.10.2006, 14:50   #3 (permalink)
Модератор

Вы сказали Спасибо: 1,309
Поблагодарили 3,853 раз(а) в 1,734 сообщениях
vic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнутьvic . Такую репутацию нельзя пошатнуть
Получено наград:

Як настроїти дрімбокс і комп щоб обидва незалежно ходили в інтернет!!

Дуже часто виникає це питання,тому вирішив і його сюди втулити..
1.раджу для такої святої справи купити собі звичайний роутер,наприклад, длінк 604 (в мене длінк 614--по радіо ще передає-тобто без дротів-виручає, коли в дома крім жінки є ще якась собака)..не варто ставити дві сіткових плати,хаби чи свіч..роутер уже сам по собі і свіч..в мене вихід на 4 прибамбаса. ..
як зробив я собі дома описав тут [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]
2.Отож..купивши і підключивши роутер до інтернету,всі настройки ,котрі вам дав ваш провайдер інтернету прописуються в сам роутер(інструкція там на російській мові ,крім того і сам провайдер інету вам швидко пояснить,чи навіть сам настроїть!!)
3.далі у вас уже получиться ваша внутрішня сітка в якій ви можете вільно ходити в інет як компом так і дрімом і незалежно один від одного під одним приміром ай пі адресом зовнішнім,котрий вам дав провайдер інету, а також спілкуватись між собою комп-дрім по внутрішній сітці--писати відео,міняти файли в дрімі,дивитись з компа відео,фото через дрім на телевізор і т.д..
Тобто нема потреби щоб у вас одночасно гудів комп,коли ви ходите в інет тюнером!!!Для чого він повинен гудіти??
4.Настройки внутрішньої сітки в такому разі дуже прості..наприклад:
Припустимо внутрішня сітка роутера--ай пі роутера 192.168.0.1
Тоді комп 192.168.0.2
Тюнер 192.168.0.3..
другий комп приміром 192.168.0.4..
третій комп 192.168.0.5..и т.д.
Маска в обох-всіх випадках--255.255.255.0
Шлюз в обох-всіх випадках -192.168.0.1
Все літає під одним ай пі адресом прова вашого в інет и між собой чудово працює..просто.надійно..культурно..

Як сконвертувати файли Softcam.Key в camd3 і навпаки..

Для вирішення цієї проблеми радив би скачати з інету цікаву програмку [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]

Для тих хто полю***є складати канали і сортувати їх з допомогою компютера.

Можна скачати программу
dreamset200rc1.zip
[url]http://dha.i365.pl/portal/

Проблема з якістю відеозображення

RGB:
Устраняется эта беда легко - необходимо заменить резистор R109 на другой номиналом 4,7 кОМ . либо запараллелить с существующим еще один - номиналом 10кОм.
Видео:
Еще вариант:
Цитата:
Проблема решилось очень просто.
Во первых надо проверить входное сопротивление на входе телевизора VIDEO In оно должно быть ~75 Ом , у меня было 365 Ом, я не знаю для чего производитель так сделал; Во вторых если не ~75 Ом необходимо поменять т.е. перепаять или паралельно вставить резистор на 75 Ом.[/
Як вставляти плагіни і ігри в імідж.

Деколи хочеться чогось добавити до до вашого тюнера,щоб веселіше стало і цікавіше..
Наприклад може бути навіть корисною в господарці прога туксбокс командер...це в принципі той самий майже Тотал командер лише в самому тюнері..з його допомогою можна не встаючи з дивану редагувати ключі,файли з настройками,видаляти зайве...
Для цього потрібно вставити два невеликих файли tuxcom.cfg і tuxcom.so - в папку var/tuxbox/plugins
и присвоїти права 755 файлу ..so
Скачати можна тут [Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!] або ж якусь свіжішу версію з інету..[Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!] в розділі плюгінс
Так само можна скачати і установити і деякі ігри..наприклад я пробував шахи..досить цікава забава..мені досить важко поставити тюнерові мат..зівнув і все..зливайте дядьку воду..

Де ще можна пичитати і поспілкуватись на тему дрімбокс:

[Только зарегистрированные пользователи могут видеть ссылки. Регистрация!]